Opleiding Luisterkindwerker

Wil jij:

  • jezelf verder ontwikkelen?

  • mensen die vastlopen verder kunnen helpen?

  • niet gebonden zijn aan 9:00 tot 17:00 werktijden?

  • vanuit je eigen huis werken?

Dan is de Opleiding tot Luisterkindwerker misschien wel iets voor jou!

Een Luisterkind-afstemming is een gesprek in de energie. Het is een prachtige methode om diepgaande gesprekken met kinderen en volwassenen te voeren waarbij je vragen kunt stellen die vanuit het onderbewuste worden beantwoord. De antwoorden geven de aanvrager inzichten en ook oplossingen hoe met het voorgelegde probleem kan worden omgegaan. De ervaring leert dat dit regelmatig grote positieve veranderingen in het leven van mensen kan brengen.

Honderden mensen hebben in de afgelopen jaren deze opleiding gevolgd. Ze zijn werkaam in 10 verschillenden landen. Er zijn al duizenden afstemmingen gemaakt en de aanvragen komen uit meer dan 35 landen. Er ligt dus letterlijk een wereld vol kansen voor je open!

Ik ben blij nu te kunnen aankondigen dat je ook al vanaf januari kan starten met de e-learning opleiding.

Een gloednieuw ontwikkelde vorm waarbij de kern van de opleiding hetzelfde is, maar de vorm gewijzigd. Je krijgt hierbij nog steeds les van mij, alleen in deze vorm online. Daarnaast heb je toegang tot een platform waarin je alle lesmateriaal en opdrachten kunt vinden voor verdere thuisstudie.

Je kunt nu dus kiezen tussen “live” en “e-learning”. Voor elk wat wils!

Op bijgaande data starten er nieuwe opleidingen. Deze kunnen zowel online als op locatie worden gevolgd.
Voor online lesdagen zijn de tijden 9-13 uur
Op locatie is de lesdag van 10-16:30 uur. De locatie is in de omgeving van Haarlem.

Neem contact op voor de datamogelijkheden

Alle informatie over het ontstaan van de Luisterkind® Methode, de resultaten, de voordelen voor jou en je klanten, de voorwaarden om aan de opleiding deel te nemen, de kosten, de opbouw van de opleiding en de doorgroeimogelijkheden staan in de Informatiebrochure Opleiding tot Luisterkindwerker