“Agnita heeft mij steeds weer weten te verbazen. Het lijkt alsof ze een lijntje heeft naar je hoofd, naar je hart: ze kijkt er dwars doorheen en er is niets dat je kunt verbergen.
Zo weet zij gedachten, gevoelens naar boven te halen en te benoemen, die je diep van binnen soms wel weet, maar niet bij kunt komen of benoemen. Ik heb veel inzicht gekregen door de Brainspotting en haar coaching. Zaken die lange tijd weggedrukt waren en inzicht in familiebanden en werk. Bijzonder, effectief en soms gebeurden er (bij mij) verbazingwekkende dingen…..

Daarnaast is Agnita erg deskundig en professioneel, doortastend, soms noodzakelijk streng en confronterend, maar bovenal persoonlijk en erg betrokken!

Ik ga de coaching en het contact missen en kom zeker terug wanneer ik dat nodig heb. Ik kan Agnita van harte aanbevelen!”

– TW