Agnita Bok
~ “Je kunt anderen niet helpen als je jezelf niet kent”~

De afgelopen 15 jaar ben ik tijdens mijn zoektocht naar wie ik in wezen ben en wat ik het liefste doe, met veel mooie en inspirerende mensen in contact gekomen. Allemaal hebben ze mij, elk op hun eigen wijze, hun kennis overgedragen. Zo deed ik opleidingen en workshops op het gebied van (geweldloze) communicatie, coaching, systemisch werk, kinesiologie, mediation, medische- en psychosociale basiskennis en neurotherapieën (Brainspotting™ en PMA™).

Al deze kennis, ervaring en ontwikkelde vaardigheden maken mij tot wie ik nu ben. Een veelzijdige begeleider van mensen die zichzelf willen verbeteren. En daarmee bedoel ik letterlijk verbeteren zoals beter presteren in werk of sport, maar ook fysiek of mentaal beter worden (helen).

Wat ik voornamelijk inzet is een mix van coaching en de neurotherapieën, omdat ik ervan overtuigd ben geraakt dat dit het efficiëntst en effectiefst is bij het oplossen van problemen en blokkades. En om daarmee verbetering tot stand te brengen.

Lees mijn volledige verhaal

Ik heb Agnita voor mezelf, maar ook voor twee van mijn zoons aan het werk gezien. Agnita combineert diverse methodes en een bak aan (levens-)ervaring met elkaar om het gewenste resultaat te bereiken. Ik heb zelf vooral het effect van brainspotting ervaren. Het is bizar om te merken dat je zoveel los kunt maken/op kunt lossen door het kijken naar een stokje. Ik had in eerste instantie moeite om daar vertrouwen in te hebben. Maar ik heb het zelf meegemaakt: het werkt! Agnita helpt je tijdens de sessie door vooral heel veel geduld te laten zien voor jouw proces. En ze stelt op de juiste momenten vragen om door te blijven gaan.

Met mijn twee zoons (7 en 9 jaar oud) heeft Agnita ook prachtig werk laten zien. Het werken met kinderen brengt wat meer uitdagingen en vooral inlevingsvermogen met zich mee. Maar Agnita heeft zich daar sterk in ontwikkeld. Ik ben haar zeer dankbaar voor het resultaat wat zij heeft kunnen realiseren bij beide kerels. Het positieve effect van de brainspotting sessies op gedrag is echt onvoorstelbaar!

Ingrid Wennekes – NL
Agnita is buitengewoon goed in zakelijke- en groepsfacilitering, executive coaching, training en communicatie.
Ze heeft haar praktijk de afgelopen 5 jaar uitgebreid en is een zeer bekwame therapeut en trainer in een brain/body-interventie genaamd Brainspotting geworden.
Deze revolutionaire interventie kan een levensveranderende ervaring zijn voor klanten in elke context, maar vooral in prestatiezones, sport, podiumkunsten en bedrijven. Ik was Agnita’s mentor en supervisor tijdens dit proces en met haar aan projecten gewerkt, en haar perceptie, begrip en gevoeligheid is uitzonderlijk.
Phil Johnson – UK