“Ik was op zoek naar een coach omdat ik opnieuw in een burn-out dreigde te raken. Met mijn eigen coaching achtergrond zocht ik iemand die niet met de standaard trucjes zou komen. En mij, vrij moeilijk te lezen, snel zou kunnen inschatten.
Ook zocht ik iemand met ervaring en die maatwerk zou kunnen toepassen. Door de website was ik al snel overtuigd en na ons eerste gesprek helemaal. Agnita heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Het werd maatwerk van Brainspotting, coaching gesprekken, een   familieopstelling en advies over supplementen en ontspannen. Door de Brainspotting ging de heftige emotionele lading van het onderwerp (trauma) af. De coachingsgesprekken gaven mij inzichten in waarom ik doe zoals ik doe en de familiesopstelling gaf mij inzicht in hoe dit zich verhoudt tot mijn familie, mijn plekje daarin en de invloed van mijn culturele achtergrond. Deze hele combinatie van interventies heeft er voor gezorgd dat ik mij echt honderd kilo lichter voel en uit mijn oude patronen heb kunnen stappen. Inmiddels ben ik weer volledig aan het werk en weet ik welke weg ik op werkgebied wil inslaan.”

– LS