Tijdens de Luisterkind-module Familieverbond die ik vandaag volgde stemde ik af op onze groep trainers die deelnamen aan deze module. Wat bracht ons als groep vandaag bij elkaar? Dit is de tekst, die ik, met toestemming van alle deelnemers, opschreef. En het prachtige en elke keer ook weer wonderbaarlijke, is dat al onze afstemmingen op deze zelfde vraag in essentie overeenkwamen.

De geweldige helderheid van gesprekken in de energie! Wat brengt ons als groep vandaag bij elkaar? Het voelt als heel verwarrend. Eigenlijk weten we dat niet zo goed. We hebben allemaal onze eigen individuele doelstellingen bij deze dag. We willen allemaal graag verder met onze respectievelijke praktijken. Toch is er wel een onderliggende gezamenlijke wens om Luisterkind verder te brengen in de wereld. We hebben ons verbonden om mensen te helpen met de hobbels en vraagstukken in hun leven. Daarin vinden we elkaar. We kunnen ons samen verwonderen over de accuraatheid van de afstemmingen, hoe bijzonder het toch steeds weer is.

We willen onszelf ook een beetje meten aan de anderen. Om te kijken of wat wij zelf doen wel goed genoeg is. Om een stukje erkenning te vinden voor ons eigen werk. Ook om zelfvertrouwen op te bouwen. De groep vraagt om meer verbinding. Het is niet alleen nodig om als individuen te groeien maar ook als groep. Om elkaar nog meer te versterken en daarmee als geheel nog veel nadrukkelijker onze aanwezigheid aan de wereld te tonen. Wil jij weten wat een afstemming kan betekenen voor jezelf, je gezin, kind of een groep/team waar je deel van uitmaakt? Neem dan gerust contact met me op of vraag direct een afstemming aan via de website: https://be-oke.com/luisterkindafstemming